Saturday, May 18, 2013

Topi sekuntum mawar merah

Selain buat bunga telur. hobiku suka juga mengait.  Dah lama tak mengait, baru-baru terbit pula idea nak mengait topi apabila terlihat topi yang dipakai oleh seorang anak saudara.  Tak pandai pula buat bunga, aku pun belajar daripada satu blog yang aku follow, di situ ada tutorial buat bunga ros.  Terima kasih blog perkongsian ilmu.  Lihatlah hasil topi yang telah aku kait, dua hari baru siap satu.  Simple aje kan, yang manisnya tengok sekuntum bunga ros yang aku baru belajar tu.  Ha berjayapun. Senyum...mmm








No comments:

Post a Comment